Iphone hacks og software

Med iPhone nyheden om Apple lanceringen, er antallet af iPhone hacks steget eksponentielt, og en stor del af energien er blevet sat i arbejde gennem iPhone software til at finde, hvor adgangskoder og “lim” er for en række apps. Den “hellige gral” i øjeblikket er iPhone frigøre billig mobilabonnement med 4g

iPhone frigøre er i virkeligheden mest efterspurgte hack, og oplåsning betyder, at iPhone kan bruges på alle netværk og ikke kun AT & Ts. Der har været et par hævder at have formået denne iPhone hack ultimative, men hidtil er det alle bare rygter, selvom det lader til, at et par faktisk bliver tæt og har formået at vinde ejerskabet af filsystemet. Sigtning gennem iPhone-software og især de gif-billeder, der er indlejret synes at være antallet optagethed af enhver self respekterer iPhone hack købmand rundt om i verden.

En forfatter ved GigaOM hævder, at de har fået alle de iPhone-funktioner arbejder undtagen telefon, voicemail og tekst funktioner. For at være ærlig kan jeg ikke se pointen i alt dette, at få en iPhone hack at låse dyret ikke kommer til at være til megen nytte, medmindre du bruger iPhone i udlandet og på toppen af, at du ikke har nogen 3G-understøttelse.

Hvor jeg kan se en værdi i at få iPhone software åbnet, er, at når vi har iPhone ulåst derefter at kunne bruge enheden som en i sidste ende bærbare minicomputer arbejder over en wifi netværk så vi har noget, der kommer til at være nyttig.

På iPhone nyheder vinstok, er det ikke bare iPhone hacks, der er streaming i tykt og hurtigt, er der også en række altfavnende web apps, som jeg har at sige er temmelig imponerende – Bravo guys! Sandsynligvis den bedste i øjeblikket er iPhone hack “iChat til iPhone”, som giver dig IM kapacitet på AIM. Mere end det, at iPhone software kilde er tilgængelig for dette hack, og du kan være vært for det på din egen maskine. Hvis du er virkelig seriøs omkring at holde up-to-date med det nyeste inden iPhone frigøre og iPhone hacks så tjek iPhone Dev Wiki, der forekommer mig at være tættest på at få en iPhone frigøre hack.

iPhone-software, som du kan hente på din nye iPhone kan findes på iPhone Applikationer på nettet. Her finder du alle iPhone software og applikationer såsom iWeather og flere spil, end du kan ryste en pind på. Desværre indtil vi får iPhone hack, der vil åbne op for iPhone til tredjeparts applikationer, vi bliver nødt til at gøre med Apple iPhone software, som vi får lov til at spille med i øjeblikket.

Hvor lang tid, før vi har en iPhone hack, der vil hjælpe os med at låse iPhone helt er som at spørge, hvor længe er et stykke snor, men med den energi, der bliver afsat til det, tror jeg det kunne være hvilken som helst dag nu.

Advertisements