teleselskab og mobilnet

Telekommunikation er den industri, der er ekstremt afgørende for økonomien og økonomisk gavn for beboerne i nogen stat. De finanspolitiske og socio-økonomiske styrke nationens ikke spiller nogen rolle i at påvirke betydningen af ​​telekommunikations-industrien, da det er ligeledes centralt for alle lande.

De sædvanlige fastnet telefon systemer er de fleste tidligere telekommunikationssystemer. Senere netværk af kablede tv kabelsystem også opnået kabinettet ind i telekommunikationsindustrien. Med passagen af tid og udvikling af teknologi, blev talrige andre telekommunikations betyder også lanceret. Disse seneste telekommunikation betyder består betydeligt internetforbindelser og mobiltelefoner. Med introduktionen af ​​at anvende internet-teknologi på mobiltelefoner, fik General Packet Radio Service (GPRS) ekstreme berømmelse så godt.

Telekommunikation har i virkeligheden gjort verden en global landsby. Med anvendelsen af ​​telekommunikations-teknologi, er det blevet meget ukompliceret for folk at holde kontakten med hinanden. Udover kommunikation, har det i øvrigt lettet folk til at overføre oplysninger fra ét sted til et andet inden for få sekunder.

Groft sagt er der to vigtige områder for telekommunikation. Det kablede teknologi og den trådløse teknologi er principielle distributioner. Vi har alle været ved hjælp af de kablede telekommunikation medier, da vores barndom dage, for eksempel telefon, tv osv. Wired internet netværk falder i denne klasse så godt.

Med de seneste år har teleselskaber og mobilselskaber trådløs telekommunikation teknologi indenfor billig mobiltelefoni opnået enorm telefon boost op. De trådløse telekommunikation midler er medier som mobiltelefoner, trådløse internetforbindelser og mobiltelefon GPRS. samt 3G og €G/lte På grund af muligheden for overførsel af trådløse enheder og problemfri brug er disse medier for telekommunikation meget begunstigede af mennesker over hele kloden.

Advertisements